Parmainlindad sparris med chèvre

En perfekt förrätt!

Du behöver:
1 st knippe färsk sparris
1 frp parmaskinka
1 st bit chèvre (jag tycker det är godast med en liten rulle "fromage de chèvre")

Gör såhär:
Sätt ugnen på 225 c. skölj sparrisen och para ihop två och två (om du inte vill ha så stora dela på hälften och lägg ihop de bäda delarna). Skär chèvren i skivor och fördela över sparrisen. Linda en skiva parmaskinka runt varje knyte. Lägg i en ugnssäker form och tillaga i ca 10-15 minuter tills sparrisen mjuknat lite (obs! den ska forftfarande ha kvar lite av sin krispighet). Klart att servera!

Lycka till!
 


Kommentarer
Postat av: åma

detta ser verkligen sjuuukt gott ut!!

måste du bjuda mig på nästa gång vi lyckas ses!!

2010-11-07 @ 20:51:55
Postat av: Benny

mmm sparris! det e ju så gott:)

2010-11-08 @ 19:25:52
Postat av: Ylva

Det är jättesmarrigt :) Lovar att laga det till dig åma nästa gång du kommer upp (och vi lyckas ses!)



Benny .

2010-11-10 @ 19:57:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0